Delícies mediterrànies a Seventy Barcelona per a menjar bé. Com a casa, però millor.

2023-10-16

Seventy Barcelona és una autèntica casa d'hostes mediterrània a Barcelona, on cada visita es converteix en una oportunitat per a submergir-se en la rica cultura culinària i l'hospitalitat que han caracteritzat a la Ciutat Comtal i a Catalunya durant segles. L'aposta de Seventy Barcelona per oferir una cuina de mercat excepcional és un reflex d'aquesta connexió profunda tan Mediterrània, on la qualitat i la frescor són pilars indestructibles.

Cuina Seventy Barcelona

A Seventy Barcelona, aquesta tradició culinària se sublima en oferir una proposta gastronòmica que captura l'essència mateixa de la simplicitat al centre de Barcelona. Més que una dieta, és un estil de vida arrelat a la frescor dels ingredients locals i l'habilitat de transformar el bàsic en una cosa exquisidament memorable. I com el menjar que millor sap és aquella que ja entra pels ulls, la cuina de Seventy i els seus fogons estan a la vista dels clients. Tots els productes de base amb els que es construeixen els plats es preparen a les cuines de l'hotel. Amb aquesta proximitat, es presenta una proposta de caràcter internacionalment casolà. Una cuina senzilla i honesta, del roast beef als peixos a la brasa, “emulsionada” per l'oli d'oliva. Caràcter mediterrani, caràcter global.

Cuina oberta Seventy Barcelona

Per a dur a terme la nostra aposta per una cuina de mercat, senzilla i autèntica, comptem amb "The Patio". Un espai singular, inesperat, que permet gaudir d'un sopar fred o d'un vermut envoltat de precioses oliveres i tarongers, o reviure el Mediterrani estirat als confortables llits balinesos. Aquesta comunió entre orient i occident és un més dels plaers a l'abast de tots els que estiguin necessitats de moixaines. Un altre lloc en el qual delectar-se amb l'exquisidesa de la nostra oferta gastronòmica és "Seventy Urban Beach Club" (només per a hostes de l'hotel), una terrassa amb piscina i un solàrium per a bronzejar-nos en qualsevol estació de l'any. Amb una oferta gastronòmica pròpia i un acurat servei de cocteleria a l'espectacular àrea, els hostes de Seventy tenen a mà tot el que precisin per a evadir-se d'un dia de treball o gaudir d'un parèntesi en el descobriment de Barcelona.
 

The Patio Seventy Barcelona

Una Cuina Autèntica i transparent per a tots els gustos

Des dels nyoquis fins a les croquetes, la cuina a Seventy Barcelona es prepara sense artificis. L'equip de cuina s'enorgulleix d'utilitzar ingredients frescos i de la més alta qualitat per a elaborar plats que et transportaran a la tradició culinària mediterrània. Amb l'oli d'oliva com a fil conductor, la carta presenta una selecció de receptes clàssiques que et recordaran als sabors de les cuines dels nostres avis i pares.

La varietat d'opcions en el menú de Seventy Barcelona garanteix que tots els comensals puguin trobar plats que satisfacin els seus gustos. Des de pernil ibèric de gla i anxoves amb oli d'oliva fins a arròs negre de calamar i entrecot de vedella, cada mos està impregnat de sabors mediterranis autèntics. A més, no falten les picades d'ullet a altres cuines, com el rosbif amb salsa Harry's, els rissottos i els fettuccine. Els acompanyaments també són excepcionals, des de patates al forn i verdures al vapor fins a amanida verda i puré de patates amb mantega. I sempre adaptables al gust de cada comensal. En definitiva, es tracta d'una cuina senzilla i honesta, elaborada enfront del públic que pot veure com tot el producte és fresc i de màxima qualitat. Encara que un menjar no està complet sense unes delicioses postres. L'arròs amb llet, les rostes de Santa Teresa i els profiterols de xocolata són només algunes de les opcions casolanes per a endolcir el paladar i tancar una experiència culinària inoblidable.

 

Nueva carta Seventy Barcelona

Una tradició que ha conquistat cada hora del día: El Vermut

No queremos dejar pasar una propuesta que en Seventy puedes degustar a cualquier hora del día: un vermouth. Con diferentes propuestas a elegir entre tu marca favorita o una elaboración artesanal, acompáñalo de algo para picar o un plato más contundente de nuestra carta.

Una oferta també per a vegans

A partir de la cuina mediterrània i tenint cereals, hortalisses, fruites i verdures com a base de la nostra gastronomia, no podia faltar una picada d'ullet als amants del menjar vegà. Les persones vegetarianes o veganes podran gaudir de sabors autèntics i acuradament preparats. Des d'un desdejuni dolç amb pastís de xocolata vegà i smoothie del dia fins a opcions salades com a torrades de cereals i llavors amb alvocat, tomàquet, espinacs i pesto. Per a l'esmorzar o el sopar, un complet menú vegà que inclou champagne de gaspatxo, focaccia d'olives amb crudites i humus de cigró i albergínia, coca de verdures de temporada, cremós de iogurt de soia amb granola i fruits vermells, i un smoothie refrescant de pinya, coco i llima.

Finalment, una experiència exclusiva per als qui desitgin acaronar-se per dins i per fora: Pla Gastro Wellness

En col·laboració amb Seventy Spa, és possible gaudir d'experiències combinades de relax i gastronomia, Gastro Wellnessque combinen un tractament excepcional amb una proposta gastronòmica vegana a la qual poden accedir hostes i els visitants que desitgin. Una estada única per a gaudir sols, en parelles o amb amics.
 

Spa Seventy Barcelona

A Seventy Barcelona, la cuina és una expressió de passió. Cada plat és una invitació a assaborir el millor de la gastronomia mediterrània, i cada mos transmet l'esforç per oferir una experiència culinària autèntica i memorable. Sigui per a hostes o visitants de la mateixa Barcelona és el lloc perfecte per a degustar la deliciosa ofereix culinària de Seventy. En dia laborable o en cap de setmana, Seventy ens ofereix una cuina mirall del que voldríem servir en la nostra pròpia casa. Plats senzills per a menjar bé. Com en la teva pròpia casa, però millor.

imagen_destacada
Menjar bé Seventy Barcelona
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.