Cayetana Guillén-Cuervo: “El realment imprescindible en la meva llar és la llum”

2020-03-16

Encara que tots dos es construeixen pas a pas, les diferències entre una casa i una llar són més que evidents. Més enllà de l'abric del cos que ens ofereix una casa, la llar ens convida a sentir-nos segurs i en pau. Construir-los és qüestió de paciència, afecte i dedicació. Però si alguna cosa és clara, és que existeixen tantes llars com famílies, persones que viuen soles o parelles hi ha. D'aquest tema, xerrem amb l'actriu Cayetana Guillén-Cuervo, amb la qual vam tenir oportunitat de compartir esmorzar a Seventy Barcelona, la nova guest house de Núñez i Navarro.

“Sóc més feliç interpretant, és el meu focus d'emoció i de plenitud, encara que em va agradar molt escriure. Comunicar, en general resumeix el que faig

Periodista, presentadora, actriu de teatre, cinema i televisió. Sens dubte, Cayetana Guillén-Cuervo és una dona d'èxit, polifacètica i camaleónica, que s'atreveix amb tot. I en breu amb més, ja que als seus projectes actuals se suma una nova obra de teatre, #PuertasAbiertas, que aviat s'estrenarà en el Teatre Goya. Encara així, no dubte a afirmar: “Sóc més feliç interpretant, és el meu focus d'emoció i de plenitud, encara que em va agradar molt escriure. Comunicar, en general, resumeix el que faig. No obstant això, la seva fama no l'ha allunyat gens dels valors familiars que des de petita va viure a la seva casa i afirma sentir-se molt feliç de tenir una llar al qual tornar al costat del seu fill Leo i el seu marit, el conegut fotògraf Omar Ayyashi Ramiro.

Cayetana Guillén-Cuervo

Quan li preguntem quins són els elements decoratius que fan d'una casa la seva llar, el té molt clar: “Sobretot la llum. Un sòl continuat i preciós de roure. Un bon sofà, que és el centre de la casa. I si hi ha possibilitat: una xemeneia”. I entre totes les estades, la cuina i el saló cobren especial protagonisme per a ella: “M'agrada cuinar per als meus amics un matí de dissabte. I després rebre'ls a casa. M'encanta preparar rellom Wellington perquè ho personalitzo amb missatges. I a més és molt versàtil, permet prendre-ho com a companatge. També preparo arròs amb gambons i carxofes i pastís de formatge”.

“La cuina m'ajuda a parar el cap. És una manera de lliurar-te als altres a través dels sabors, l'alimentació i un repte per a compartir

I és que des del seu pas per Masterchef Celebrity i la presentació del programa Sopar amb Mamà al costat del xef Carlos Maldonado, Cayetana ha augmentat el seu vincle amb el món de la gastronomia i la cuina: “M'ajuda a parar el cap. És una manera de lliurar-te als altres a través dels sabors, l'alimentació i un repte per a compartir”. Per a ella, els elements ideals en la cuina de la seva llar són: una illa que et permeti cuinar amb més gent i compartir l'activitat. Tenir zones de treball. I prefereixo el foc de gas. Però, de nou, el realment imprescindible en la cuina de la meva llar és la llum”.

Decoración piso

Encara que gaudeix sent a la seva casa de Madrid, Cayetana ens confessa el seu amor pels viatges: “Per al meu viatjar és felicitat. És el que més m'agrada. I el meu millor hobby. Veure que hi ha moltes maneres de viure. T'allibera l'ànima”. Per a sentir-se com a casa en cadascun dels seus viatges, ens explica que, per a ella, és fonamental l'elecció de l'hotel en el qual s'allotja: m'agraden els bons hotels. És un privilegi. Un mal hotel em deprimeix. Valoro que estigui molt cuidat. Que el tracte sigui molt bo, càlid, amable i somrient. Buscar educació no és distància. Tot el contrari. La llum, els acabats que siguin de bona qualitat. I que a la vista i als sentits t'aportin serenitat”.

“Sens dubte la cuina i el bar de Seventy Barcelona són els meus racons preferits

Mentre ens l'explica, observa al seu voltant la cuina oberta d'estil mediterrani de Seventy Barcelona en la qual ens trobem i assenteix amb el cap: “Sens dubte la cuina i el bar de Seventy són els meus racons preferits. I l'entrada és un espectacle. La seva estructura arquitectònica, la llum, la combinació de colors, les zones comunes. M'agrada la selecció de música equilibrada de volum. El staff amable i càlid. I per descomptat el spa, que és una meravella”.

Seventy Barcelona

I tot això a Barcelona, una ciutat que coneix molt bé i a la qual viatja amb assiduïtat, de la qual afirma “envejar la mar. Entre tots els seus racons, tria, per a perdre's una bona estona la façana marítima. La zona del port olímpic amb els seus restaurants a peu de sorra. I passejar per la Barceloneta. I també la Boqueria”. I afegeix: “De petita vaig escoltar el català de la meva mare, ho parlava perfecte. I record els seus canelons a la catalana. Passava amb la meva família llarguíssimes temporades aquí i fins i tot preníem el raïm de cap d'any en l'escenari. Carles Sans, de Tricicle, és el padrí del meu fill. Barcelona és una meravella. M'agrada la gent. Sento que és una ciutat oberta i cosmopolita”.

La Boquería

Després d'una agradable xerrada i un deliciós desdejuni, Cayetana Guillén-Cuervo marxa de Seventy Barcelona al costat del seu marit, tots dos amb pressa, però amb un somriure en els llavis. Potser una d'aquestes que produeix la sola idea de tornar a casa, a la llar.

Si estàs buscant inspiració per a crear la teva llar visita els nostres pisos de mostra en la web. Trobaràs varietat de pisos d'obra nova, tant de compra com de lloguer. La teva nova casa t'està esperant!

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.