Alfred Smart Systems digitalitza el servei de NN Habitatge Temporal

2022-02-02

El món digital s'ha convertit en el nostre pa de cada dia. Llegim periòdics, comprem la nostra roba i fins i tot demanem que ens portin la compra a casa amb tan sols uns clics. Ho tenim pràcticament tot a l'abast del nostre dit índex, en un obrir i tancar d'ulls. Però, més enllà d'aportar comoditat, rapidesa i accessibilitat, la digitalització millora definitivament aspectes com la seguretat i la sostenibilitat dels processos en els quals s'aplica.


En Núñez i Navarro hem posat en marxa una gran aposta per la digitalització en totes les nostres àrees d'activitat, posant especial focus en la millora de l'experiència que com a Grup oferim a tots els nostres clients. Un objectiu que hem materialitzat completament en la promoció Sagués 29, en la qual llancem un servei 100% digital d'habitatge de lloguer temporal -amb una estada mínima de 6 mesos i màxima d'11 mesos-, de pisos totalment moblats, decorats i equipats amb totes les comoditats necessàries. 

Alfred Smart Systems digitalitza el servei de NN Habitatge Temporal
                                                                                                                              NN Promoció Sagués-29, digitalitzat amb Alfred Smart Systems

Gràcies a la incorporació de diversos serveis i plataformes en línia, els usuaris que així ho desitgin podran realitzar el procés de lloguer al complet, des de la sol·licitud d'informació fins a la signatura del contracte i el pagament del seu habitatge, de forma totalment digital i amb la màxima seguretat. Una digitalització que s'estén per primera vegada també al propi edifici i als habitatges, que hem automatitzat per a aportar major confort i seguretat als seus inquilins. 
Per a aconseguir-ho, encarreguem la tasca a Alfred Smart Systems, especialistes en solucions all-in-one de tecnologia smart home. Avui hem volgut xerrar amb Daniel Batlle, el seu director de màrqueting, perquè ens expliqui més sobre els beneficis que ofereix la seva tecnologia IoT en la digitalització dels espais.

En preguntar-li sobre el projecte,  mira cap enrere per a explicar-nos el seu anecdòtic inici: “Alfred Smart Systems va néixer en 2017 a Barcelona, buscant una tecnologia senzilla, compatible i accessible per a la futura llar de la família del meu soci fundador, Manuel Berja. Al no trobar-la en una única solució tot-en-un dins del mercat, decidim inventar-la nosaltres mateixos. El que va començar sent alguna cosa per a les nostres cases, ha anat evolucionant any rere any fins a convertir-se en un sistema capaç de transformar qualsevol espai en smart, des de pisos fins a cases, edificis, hotels o oficines”.

 

Alfred Smart Systems digitalitza el servei de NN Habitatge Temporal
                                                                                                                                    Daniel Batlle, director de màrqueting d'Alfred Smart Systems

Una tecnologia capaç d'aportar tres beneficis clau als espais en els quals s'aplica: “El nostre sistema, que afavoreix tant a propietaris com a inquilins, contribueix a optimitzar els consums d'energia gràcies al monitoratge, a protegir els apartaments simulant la presència d'habitants quan els inquilins no es troben a casa, a realitzar un control de possibles fugides d'aigua o de fum, i a facilitar els accessos tant als pisos com a l'edifici de manera digital. Tot això en conjunt contribueix a crear espais que milloren la qualitat de vida de les persones, aporten major tranquil·litat i confort, i suposen un important estalvi en costos i energia. L'app que hem desenvolupat permet tenir el control unificat de tota la teva llar des del mòbil, en qualsevol moment i estiguis on estiguis”. 

L'objectiu que desitgen aconseguir amb aquest projecte és clar: “Volem que amb una sola App funcioni tota la casa, aglomerant tots els dispositius en un per a deixar d'utilitzar un comandament diferent per a cada cosa. Alfred Smart converteix un espai en intel·ligent adaptant la tecnologia a la teva llar, oficina, edifici… i no a l'inrevés”.

Daniel Batlle destaca la facilitat amb la qual els seus serveis es poden adaptar a qualsevol espai com una de les característiques diferencials que ofereix la marca: “A diferència d'altres empreses del sector, la nostra és una solució que qualsevol instal·lador pot realitzar. En només unes hores, sense cablejat, ni obres, ni reformes. Aquest aspecte, sumat a un preu a l'abast de qualsevol butxaca, ens permet democratitzar la digitalització per a tots els espais. Estem segurs que totes les llars seran smart en un futur. I en Alfred Smart System ens avancem”.

 

 

Alfred Smart Systems digitalitza el servei de NN Habitatge Temporal
                                                                                                                                                                App d'Alfred Smart Systems

En preguntar-li per l'edifici Sagués, 29 ens conta que “per a la promoció hem instal·lat la nostra tecnologia smart en 3 dels habitatges i en les zones comunes de l'edifici, digitalitzant la il·luminació, la climatització i els accessos al complet, amb un cilindre electrònic que no necessita claus; monitorant els consums d'energia i aigua; instal·lant xarxes wifi i reforçant la seguretat dels habitatges amb sensors d'inundació”.


Batlle reconeix que encara existeixen persones que es mostren escèptiques davant aquesta tecnologia capaç de controlar la totalitat dels seus habitatges a través d'una aplicació mòbil encara que adverteix que “possiblement desconeixen que gestionar espais de manera Smart és fins i tot més segur que fer-ho a través del mètode tradicional perquè la tecnologia permet controlar, donar de baixa i d'alta des dels accessos als dispositius fins a la connexió wifi, els subministraments amb només un clic i amb notificacions immediates de tot el que succeeix en cada habitatge”.


Fent broma, ens posem en el pitjor dels casos i li plantegem què passaria si oblidéssim les contrasenyes dels nostres telèfons intel·ligents: “No suposaria un problema. A més del nostre servei en línia ininterromput, podríem enviar-te la còpia de les claus de la teva casa per WhatsApp. Al contrari que les còpies de claus físiques convencionals, aquestes claus digitals tenen un període de durada limitat i poden anul·lar-se en qualsevol moment des de l'App de l'usuari d'Alfred Smart garantint una major seguretat, A més, Alfred Smart Systems compta amb canals de connexió privats, inaccessibles externament”.


Daniel ens exposa el principal benefici de la digitalització dels habitatges: “El fet que la gestió de l'edifici sigui 100% digital facilita el dia a dia dels seus inquilins, ja que oferim un servei d'atenció tècnica els 365 dies que permet solucionar qualsevol incidència en remot, sense necessitat de desplaçament i, per això també, en un menor espai de temps. D'altra banda, la digitalització permet al Grup NN tenir l'informe complet sobre el monitoratge de consums, usos de les instal·lacions i particularitats de la seva promoció en Sagués”.

Més enllà de la comoditat, seguretat i confort que proporcionen les solucions d'automatització d'habitatges, la sostenibilitat és un altre dels factors clau que afavoreix la digitalització de les llars: “La nostra solució integral engloba el control total sobre els equips de casa. Gràcies a la tecnologia, pots saber i fer més eficient els seus consums, coneixent l'estat i el manteniment dels equips i anticipant-te a possibles fallades en el futur abans que ocorrin. Això suposa un estalvi del 30% en el consum energètic de cada llar i evita el malbaratament d'energia i consums innecessaris que poden evitar-se, per exemple, aprofitant l'orientació de cada pis, les diferents estacions i la llum solar sense que el confort dels inquilins es vegi afectat”, conclou.

La tecnologia IoT que Alfred Smart Systems proposa per a les nostres llars és sens dubte, una solució tot-en-un perfecta per a optimitzar recursos de manera ecoeficient i sumar un alt nivell de comoditat i confort. I el complement perfecte per a una promoció en la qual digitalització i sostenibilitat van de la mà.

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.