Aquells dies en els quals Sitges fa por

2016-10-06

 

No falla mai. Roman fidel a la seva cita des de fa, gairebé, mig segle. A principis de cada mes d'octubre, Sitges és capital. No solament de la comarca del Garraf —que no s'enfadin els veïns de Vilanova i la Geltrú—, sinó, també, de Catalunya, d'Espanya, d'Europa i del món. Capital mundial del cinema fantàstic, per ser més precisos. La meca obligada del terror audiovisual.

Aquest any, la 49.ª edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya presenta el millor de les signatures més reconegudes del fantàstic i del cinema més emergent. La Blanca Subur reforça la seva condició de punt de trobada de la indústria gràcies a diferents iniciatives.

El festival desenganxa amb una completa programació que discorre pels diferents territoris d'un cinema de gènere procedent de tots els continents i amb una agenda que reuneix a una selecta llista d'emblemàtics rostres i directors que recorreran la catifa vermella.

Viure en la Blanca Subur

Però no solament de cinema viu Sitges. Conegut com el Saint-Tropez espanyol, els seus famosos carnestoltes, les seves catifes de flors per al Corpus Christi i el seu pintoresc casc antic fan de la capital del Garraf un lloc idíl·lic per visitar i —per què no?— per viure. Tant és així que fins a l'enigmàtic i influent Club Bildelberg va triar Sitges en 2010 per celebrar la seva reunió anual.

En un marc tan incomparable, Núñez i Navarro lloga un espectacular àtic de quatre habitacions; els seus futurs inquilins gaudiran de 157 metres quadrats i 93 de terrassa en el passeig marítim. O, molt a prop d’aquest, en Doctor Fleming, una planta baixa de quatre habitacions; en aquest cas, es tracta de 149 metres quadrats més 98 de pati. Amb els millors acabats, és clar. I amb la nostra garantia.

 

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.