Aparcar a Barcelona, missió (gairebé) impossible

2016-08-11

A les grans ciutats com Barcelona, moure's és tot un repte; especialment, amb cotxe: embussos, retencions, col·lapses, congestions… són insuportables! Però ho és fins i tot més aparcar en la gran urbs. Intentar-ho, un repte. Aconseguir-ho, un triomf sense pal·liatius: una victòria.

 


On ho fico?

Un 15% dels desplaçaments dels barcelonins es realitzen amb cotxe. Sembla poc, però es tradueix en un enorme volum de trajectes, tenint en compte que som, solament en la Barcelona estricta —el municipi—, 1,6 milions d'habitants. En algunes —moltes— zones i hores, trobar un buit per al vehicle suposa una tasca pràcticament impossible.

Se suposa que la millor alternativa és el transport públic, però moltes vegades no s'adapta del tot a les nostres necessitats tenint en compte els horaris o les zones exactes on volem anar. A més, quantes vegades ens hem vist afectats per retards o vagues, o, fins i tot, les dues coses alhora? Aquest mateix estiu, reiteradament i recentment, ens hem vist condicionats per les vagues de trens, metres i autobusos:

Núñez i Navarro són, també, pàrquings. Disposem de nombroses places de venda i lloguer, i, aparti, de pàrquings de rotació. Troba-les aquí. Deixa el teu cotxe a les nostres mans i relaxa't.

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.