Contracte de lloguer temporal, la innovadora proposta de NN

2021-10-19

El lloguer d'habitatge temporal es presenta com la solució ideal per a aquells que desitgen allotjar-se en apartaments de qualitat i disseny durant un període curt de temps mentre cobreixen altres necessitats com, per exemple, les relacionades amb el treball o els estudis, els canvis de residència o les obres en el domicili, etc.


Per a continuar adaptant-nos a les noves demandes dels nostres clients, en NN hem llançat el servei de lloguer d'habitatge temporal, que ja està disponible en la nostra nova promoció Avenir 61. Els apartaments, situats en el districte de Sarrià-Sant Gervasi, poden ser ja llogats durant un període d'entre 6 i 11 mesos -tret que es justifiqui més estada per motius laborals o d'estudis-, de la manera que més li convingui a l'inquilí.


A més, amb la voluntat de millorar l'experiència dels nostres clients a l'hora de llogar la seva nova llar, el procés de lloguer temporal dels pisos de la nova promoció es durà a terme de forma totalment digitalitzada. La gestió digital del lloguer temporal permetrà tramitar el procés de manera ràpida, segura i eficaç. De manera que és possible trobar una nova llar amb tan sols uns clics.


La digitalització de l'habitatge, a través de l'App Alfred Smart, permet al client gestionar còmodament tota la domòtica de la seva nova llar; des de l'obertura remota de portes, l'encesa i apagat de llums i del sistema de climatització. L'aplicació és capaç de detectar possibles fuites d'aigua, controla els consums de l'habitatge i permet solucionar qualsevol tipus d'incidències des de qualsevol lloc sense la necessitat de trobar-te a l'apartament.


Encara que la gestió digital del lloguer temporal no és l'únic segell de distinció de la nova NN promoció, sinó que el Grup es manté ferm en el seu compromís amb la sostenibilitat i ofereix, una vegada més, edificis que destaquen per la seva qualificació energètica A. La climatització per conductes de totes les estades a Avenir es duu a terme per mitjà del sistema de la aerotermia, amb el qual també es genera aigua calenta sanitària (ACS) de manera eficient. A més, els pisos compten amb ventilació mecànica amb aportació d'aire a cada estada i extracció a través de banys i cuines.

NN Promoción Avenir


Els apartaments, que disposen d'un dormitori, un bany complet, i un saló-menjador, compten a més amb una cuina americana o independent a les portes 2, totalment equipada amb electrodomèstics integrats, és a dir, nevera, forn, microones, rentavaixelles, rentadora-assecadora, vitroceràmica i campana extractora de disseny. També inclou tot els estris necessaris perquè l'estada sigui perfecta des del primer dia.


I què faig jo amb el temps que he estalviat contractant i gestionant un pis de lloguer temporal de manera digital? preguntaràs. Núñez i Navarro proposa dos plans bastant atractius: el primer és gaudir del temps lliure en la piscina comunitària i solàrium que es troba en el terrat de l'immoble per a tots els veïns de la propietat en les èpoques de més calor.

NN Promoción Avenir


La segona proposta que oferim és la d'anar a passejar pels voltants de l'edifici, en el districte de Sarrià-Sant Gervasi. La ubicació disposa d'una àmplia xarxa de comunicació de transports i se situa a escassos segons de Avinguda Diagonal, Plaza Francesc Macià i Turó Park. En definitiva, la zona ofereix els avantatges d'un lloc que gaudeix de la tranquil·litat i àrees verdes d'una zona residencial i del dinamisme comercial i d'oci de la ciutat a tan sols dos minuts.


En NN volem que la il·lusió de trobar una llar no sigui eclipsada per cap possible inconvenient i per això, oferim la màxima seguretat i garantia en l'innovador procés de lloguer d'habitatge temporal que disposa la NN promoció Avenir 61.

 

 

 

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.