Barcelona Meeting Point 2017: l’habitatge recupera protagonisme al nostre stand

2017-10-18

La gran fira del sector immobiliari aterra un any més a la nostra ciutat amb clars símptomes de recuperació del sector. Núñez i Navarro acudeix fidelment al certamen referència del sector al nostre país amb una àmplia oferta d'habitatges i oficines en la qual l'obra de nova construcció ha recuperat el protagonisme d'edicions anteriors. Si en 2016 els projectes del Grup van estar centrats en la rehabilitació, l'oferta d'aquesta edició destaca per la presència de sis nous projectes d'habitatge nou situat principalment a Barcelona.

     Disseny promoció Obra Nova en Concepció Arenal (Barcelona)

Dins l'oferta presentada per Núñez i Navarro destaca la promoció de 22 pisos al carrer Concepció Arenal, en la qual poder gaudir d'un ambient de vila a tan sols 20 minuts del centre de la ciutat. No gaire lluny d'allà, en l'avinguda Meridiana el Grup presenta un altre projecte de 24 habitatges. Altres promocions a estrenar són les de carrer Manso (15 pisos) i passatge Nogués, a Gràcia (3 pisos). També al barri de Gràcia destaca la transformació d'oficines en habitatges que Núñez i Navarro està realitzant en Princep d’Astúries. Una reforma que respon a les necessitats actuals: noves estructures familiars, habitatges més petits i espais redistribuïts amb zones més versàtils.

                Casa unifamiliar en complex residencial Nou Can Gambús

 

 

Fora de Barcelona, comercialitzem actualment dues promocions situades en el Vallès Occidental i en el Maresme. A Sabadell, el complex residencial Nou Can Gambús es troba ja en la seva segona fase amb 16 cases unifamiliars situades en el punt més alt de Sabadell. També està disponible una promoció situada al centre de Mataró, corresponent a 34 habitatges d'1,2 i 3 habitacions amb terrasses i piscina comunitària.

 

En l'apartat d'oficines, el saló barceloní permetrà conèixer l'edifici Marina Factory, en L´Hospitalet. Es tracta d'un edifici industrial de sis plantes de més de 10.000m2. Totalment rehabilitat i d'espais amplis i diàfans, està pensat per a les noves formes de treballar. Ben comunicat amb el centre de Barcelona per Metro, Ferrocarrils Catalans i línies d'autobús, l'edifici disposa d'unes espectaculars vistes panoràmiques. Projectes com el de L’Hospitalet neixen del nou model de treball, que implica la distribució més oberta de les oficines i la necessitat de networking per teixir una economia col·laborativa que fomenti l'optimització de recursos.

 

Amb la recuperació de l'habitatge com a protagonista del seu stand, Núñez i Navarro aspira a renovar la bona experiència del Barcelona Meeting Point de 2016, marcada per la inauguració de l'emblemàtica torre modernista La Rotonda, i la recuperació d'edificis com la Torre Enric Cera o la masia Can Trias de Bes. Projectes ja finalitzats que, com La Rotonda, han tingut un excel·lent acolliment al mercat immobiliari.

  Piso corresponent a la promoció de Núñez i Navarro en el centre de Mataró

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.