CityPaq arriba als edificis Núñez i Navarro

2021-06-18

En els últims anys les compres en línia han crescut exponencialment. Cada vegada són més les persones que trien les múltiples plataformes que ofereix Internet per a realitzar les seves comandes. Segons l'Estudi Anual de eCommerce realitzat a Espanya per IAB Spain, en l'últim any la eComerce s'ha posicionat com el mètode de compra preferit pels consumidors. Un 70% de la població espanyola afirma adquirir els seus productes de manera online, una pràctica a l'alça que ha suposat l'aparició de noves eines, sistemes i tecnologies que facilitin i facin més còmode tot el procés.

CityPaq Tarragona

Conscients d'això, a Núñez i Navarro hem incorporat, en alguns dels nostres edificis, el servei CityPaq de Correus. Una tecnologia ja disponible als edificis d'habitatges NN Meridiana, 256 i NN Illa Augusta; i als edificis d'oficines NN Torre Tarragona i NN València, 307 que, sens dubte, facilita als nostres clients la recepció i enviament dels seus paquets, amb major comoditat i total confiança.

El servei de CityPaq ofereix taquilles que funcionen 24h tots els dies de la setmana. Els clients disposen d'una clau electrònica, que inclou un nom d'usuari i una contrasenya, amb la qual poden obrir la seva taquilla i recollir o dipositar el seu paquet de manera ràpida i senzilla. A més, quan CityPaq diposita un paquet a la taquilla d'un client, envia un missatge SMS a l'usuari alertant que ja pot passar a recollir-lo, disposant de cinc dies per a realitzar la retirada. En cas que el paquet no es reculli en aquest període l'usuari rebrà una nova notificació i disposarà de 15 dies per a la seva recollida en una oficina de Correus.

Amb CityPaq els nostres clients poden enviar fàcilment els seus paquets i rebre les seves compres sense necessitat d'estar pendents d'horaris ni realitzar desplaçaments. Una solució ideal per a aquelles persones que no poden estar en el seu domicili o en el seu lloc de treball durant el període de lliurament d'un paquet, disposant així d'un espai còmode i pròxim al qual acudir quan més els convingui per a enviar o recollir els seus paquets.

CityPaq Meridiana

Una altra dels grans avantatges de CityPaq és que admet devolucions. De manera que, si el client desitja retornar un paquet, pot usar el servei al revés. Des del mateix punt de lliurament (o des de l'app o web de Correus) el client sol·licita la devolució del paquet i podrà dipositar-lo de nou en les taquilles perquè Correus el reculli i realitzi l'enviament de devolució.

A Núñez i Navarro treballem per a millorar l'entorn de les persones aportant solucions que facilitin el seu dia a dia.

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.