Beneficis dels espais a l'aire lliure a la llar

2020-05-10

Les persones que viuen en pisos i cases amb balcons, terrasses o jardins, ho saben molt bé: comptar amb espais a l'aire lliure en el propi habitatge millora, indiscutiblement, la qualitat de vida dels qui hi viuen. I és que més enllà de les dimensions, les característiques o la decoració, aquestes preuades zones ens ofereixen múltiples beneficis. Si estàs pensant a canviar-te de pis, et recomanem tenir-los molt en compte a l'hora de triar.

 

Beneficis de terrasses, jardins i balcons

  • Major il·luminació natural: Els accessos a balcons i terrasses solen comptar amb grans finestrals de vidre que permeten un major pas de la llum natural a l'habitatge tot millorant la seva eficiència energètica. A més, estèticament, els espais ben il·luminats naturalment es perceben més càlids, amplis i confortables. I el més important, la llum natural incideix en la nostra qualitat de vida reforçant el nostre sistema immunitari, equilibrant les fases de son, contribuint a una major concentració, millorant la nostra salut visual i augmentant la producció de serotonina que ens indueix a un estat de major vitalitat i millor humor.
NN Promoción Balsareny

Promoció NN Balsareny, 1-7

  • Millora de la ventilació natural: Els balcons, terrasses i jardins també afavoreixen una millor ventilació natural de l'habitatge. Els corrents d'aire que provoquen renoven l'aire interior substituint-lo per aire de l'exterior, més fred, oxigenat i descontaminat. Una bona ventilació és fonamental per a regenerar l'aire dels espais tancats i eliminar substàncies com a fongs, àcars o bacteris, que poden resultar perjudicials per a la salut.

NN Promoción Vía Augusta

Promoció NN Vía Augusta, 349-355

  • Afavoreixen la presència de plantes: Tots sabem que les plantes aporten múltiples beneficis a la nostra salut, entre ells, ens ajuden a purificar l'aire gràcies al seu procés de fotosíntesi, absorbint el diòxid de carboni de l'ambient i transformant-lo en oxigen. A més, poden ajudar-nos a reduir l'estrès, ens reconnecten amb la naturalesa i ens aporten una bona dosi d'alegria. Els balcons i terrasses ens permeten disposar d'un espai perfecte per a col·locar el nostre particular vergel o fins i tot, per als més manetes, un petit hort urbà.
NN Promoción Can Gambús

Promoció NN Nou Can Gambús

Però no tot són qüestions pràctiques. Disposar d'un espai a l'aire lliure a casa, també significa posseir una parcel·la de gaudi i relaxació extra. Un bon desdejuni a la terrassa, un sopar compartit amb amics i familiars al jardí o una estona de desconnexió llegint un llibre al balcó de casa, són moments únics que poden ajudar-nos a oblidar l'atrafegat ritme diari i fins i tot evadir-nos de l'estrès acumulat.

Edificis d'habitatges amb zones comunitàries a l'aire lliure

A més dels espais privats, cada vegada són més els edificis que incorporen zones comunes a l'aire lliure. Solàrium, piscines, parcs infantils o zones enjardinades es converteixen en preuats llocs capaços d'aportar-nos grans beneficis.

Oasi de tranquil·litat: Fins i tot si estàs enmig de la gran ciutat, comptar amb un jardí en el mateix edifici d'habitatges que permeti fer una passejada, gaudir d'una tarda de jocs en família o relaxar-se quan es desitgi, envoltat de vegetació, contribueix, sens dubte, a buidar cos i ment.

NN Promoción Balsareny

Promoció NN Balsareny, 1-7

Les piscines, solàrium i zones verdes es converteixen en espais en els quals realitzar una infinitat d'activitats lúdiques a l'aire lliure que ajuden a sortir de la rutina en la qual solem trobar-nos immersos. A més, el tipus d'activitats que es duen a terme en els espais comuns de les zones residencials permeten entaular amistat amb les persones que tenim al voltant diàriament, millorant les nostres dinàmiques socials i les de la nostra família.

 

NN Promoción Nogués

Promoció NN Passatge Nogués, 71

 

NN Promoción Meridiana

Promoció NN Meridiana, 256

 

Si estàs buscant la teva nova llar et convidem a visitar les nostres promocions disponibles en la nostra web. Trobaràs varietat d'habitatges, tant de compra com de lloguer. La teva nova casa t'està esperant!

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.