L'esperit de la Gran Mançana, en el cor de l'Eixample

2017-11-09
De l'1 de novembre al 16 de desembre Seagram’s et porta l'essència de la Gran Mançana a The Corner Hotel, perquè et xopis de l'esperit novaiorquès

De l'1 de novembre al 16 de desembre Seagram’s et porta l'essència de la Gran Mançana a The Corner Hotel, perquè et xopis de l'esperit novaiorquès. Amb classe i sense artificis. Fins al 16 de desembre, Seagram ́s ha preparat un gran catàleg d'experiències i continguts portats des dels mateixos carrers de New York. La ubicació del The Corner Hotel ha estat fonamental per aconseguir aquesta atmosfera, ja que com apunta Limitin Prade, bartender del Dante NYC, “En l'Eixample em sento enmig de la ciutat real, treballant i compartint l'estil de vida local. Són fantàstics aquests grans finestrals que deixen que la ciutat entri a l'hotel”.

Dante NYC at The Corner Hotel

El seu bar és una de les propostes que ofereix aquesta experiència per temps limitat a la nostra ciutat. Fundat en 1915 amb el nom de Caffe Dante en ple barri italià, el Dante NYC ha mirat sempre cap a la vella Europa com a punt de referència, visible en introduir en la seva carta el concepte d'aperitiu tan popular a Itàlia i Espanya. “Per a nosaltres ha estat clau traslladar aquesta cultura a Amèrica i és fantàstic tornar a la font d'inspiració”, afegeix Pride.

 

 

I si s'ha de jutjar per la seva clientela fidel i els seus múltiples reconeixements, la integració europea a Nova York ha estat un èxit. Entre els VIPS que han acudit de forma assídua a aquest icònic bar al llarg del segle XX trobem al desaparegut Hemingway, la cantant Patti Smith i els actors Alec Baldwin, Al Pacino o Woopi Goldberg. Aquest mateix any ha estat considerat el millor bar d'EUA i el 16º en l’àmbit mundial. Segons Limitin Pride, “en un local no pots ser el millor només en les begudes o només en el servei. Perquè la gent torni has de ser bé en tot i prendre't el teu temps per conèixer als teus clients i crear una connexió emocional[…] Es crea així una comunitat al voltant que té milions de records associats a Dante i per això som part de la història de NY”. Ara el Dante NYC obre les seves portes en The Corner Hotel de dijous a diumenges amb els seus exquisits còctels originals.

 

Una altra de les experiències que ofereix el Seagram’s New York Hotel at The Corner és la de gaudir del millor brunch de Nova York segons la revista NY Magazine de la mà de Sunday in Brooklyn. De divendres a diumenge, el The Corner farà olor de cafè recentment fet, sandvitxos calents i truitetes d'avellana, alguns dels plats de l'exquisida carta que ofereix tot l'any aquest pintoresc restaurant de Williamsburg. El Sundayin Brooklyn es converteix així en un lloc en el qual poder gaudir a qualsevol moment. Des d'un cafè ràpid, un te matcha o iogurt a amanides, peixos, carns i mariscs.

Jaime Young, un dels socis fundadors, ha vetllat personalment l'engegada del Sunday in Brooklyn a Barcelona: “és fonamental compartir amb cultures diferents i aprendre uns d'uns altres. Nova York és una ciutat amb un alt nivell d'estrès. Aquí, tot és més calmat, la gent valora gaudir de la vida, viure feliç, més relaxat”. Igual que a Nova York, ha vetllat per preservar l'objectiu original del local: “crear un restaurant de barri al que tothom pogués venir per passar una bona estona. Mai hem volgut un local exclusiu. És cert que vénen famosos que viuen al barri o que passen per allí, però per a nosaltres el més important és ocupar-nos dels nostres veïns i oferir un gran servei accessible per a tothom”. Comprovar si la fama d'aquest local és tan merescuda o no, està a la teva mà.

Blue Note at The corner Hotel

Glamur, còctels de somni, bon menjar…i una imatge impecable. L'experiència del Seagram’s NYHotel at The Corner comprèn també un afaitat Old Style en The New York Shaving Company, el temple de l'afaitat que porten els autèntics gentlemen de Wall Street. I el que llueixen Leonardo Dicaprio o Justin Timberlake, entre altres famosos. L'artífex d'aquest nou -vell- estil és John Scala, que va voler reintroduir les tècniques i l'estil tradicional en la barberia contemporània. I el temps li ha acabat donant la raó, ja que GQ Itàlia la va reconèixer com la millor barberia del món. Per Scala, “la clau del nostre èxit és l'autenticitat, una autèntica experiència de barberia novaiorquesa. Oferim corts i afaitats d'altíssima qualitat. Hem creat un servei exclusiu i una marca de productes pròpia, que utilitzem al llarg de tot el procés” i que es pot experimentar, prèvia reserva, de dimecres a diumenge.

 

NYC Shaving Company at The Corner Hotel

A més de tot l'exposat, el Seagram’s NY Hotel at The Corner acollirà una infinitat d'activitats 100% New York de les quals gaudir assaborint un bon còctel: sentir les notes procedents de l'escenari del club de jazz més prestigiós de Greenwich Village, el Blue Note, els artistes del qual abandonaran el Village per passar la tardor en la calidesa de l'escenari del The Corner Hotel. La trompeta del cubà Carlos Sarduy, el xilòfon de Jason Marsalis, la veu de Carmen Souza, el contrabaix de Joan Chamorro i el seu trio, o el piano de la madrilenya Lucía Rei són alguns dels talents del jazz novaiorquès que realitzaran una Jazz Session en The Corner Hotel.

 

I més, moltíssim més. Afterworks amb els quals celebrar per unes hores la fi de la jornada com es fa a l'altre costat de l'oceà o nits d'humor de la mà de les emblemàtiques sessions de Stand Up Comedy amb Phil Hanley. No ho deixis passar i reserva ja! Nova York seguirà estant a l'altre costat de l’Atlàntic, però poques vegades tindràs la possibilitat de xopar-te de la seva essència estant a la teva ciutat i sense agafar un avió.

Més info a: https://seagramsgin.es/#/agenda/barcelona

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.