Treballar en una oficina cèntrica i amb solera

2016-06-06

Perquè negar-ho? Viure consisteix, en un percentatge significatiu, a treballar. Sí: es descansa vuit hores diàries; almenys, idealment. I, si es pot, quan es pot, com es pot, es realitzen moltes altres activitats vàries, englobades sota el concepte “oci” (en parella, en família, amb amics). Però el terç restant del dia —o més— es dedica a treballar.


Per treballar ben (en quantitat, en qualitat), fa falta un entorn adequat, tant humà com —és clar—material: si es treballa en equip, unes bones instal·lacions; si es realitza una tasca intel·lectual, unes bones, excel·lents oficines. I la qualitat d'una oficina no només es mesura per la seva dimensió, per les seves prestacions —per la seva naturalesa estrictament física—, sinó, també i sobretot, per la seva personalitat i ubicació. Té història? És cèntrica?


Que una oficina s'hagi rehabilitat segons els més alts estàndards de qualitat i que estigui ben situada garanteix que es tracta un bon lloc per treballar; probablement, del millor possible. Si, d'una banda, se li apliquen totes les millores pròpies del nostre temps, un despatx amb passat, amb pòsit, amb solera, cobra un valor afegit increïble. Amb la garantia de més de 60 anys d'experiència, Núñez i Navarro rehabilita nombrosos edificis d'oficines, tant el seu interior com les seves façanes, contribuint, així, a acréixer el valor de Barcelona.


D'altra banda, la millor ubicació possible per a unes oficines és, sens dubte, el centre d'una capital. Ni els voltants, ni els voltants, ni les rodalies. No: el centre. El moll. Barcelona ha obert en els últims temps diverses zones on es concentren oficines de nova planta: l'extrem est de la Diagonal (Diagonal Mar), l'extrem sud de la Gran Via (Plaça Europa), el dinàmic districte 22@... Però no hi ha res com treballar al centre. Gens.


Les dues condicions (la rehabilitació integral d'un edifici amb solera i la seva ubicació cèntrica) les compleixen molts dels nostres projectes. Volem destacar-vos dos: Gran Via 641 i Diputació 303. Observeu l'abans i el després dels dos immobles. Fascinant, veritat?

   
                                                                                          Façana Gran Via, 641 (abans / després)

  
                                                                            Façana Diputació, 303 (abans / imatge virtual de després)
Núñez i Navarro disposa, a Barcelona, d'una àmplia oferta d'oficines reformades i, constantment, segueix rehabilitant en ella espais per al treball. Podeu trobar-los aquí.

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.