Excel·lència, qualitat y sostenibilitat: els tres pilars de Seventy Spa Organic & Vegan

2022-09-05
Jose Calderón, managing director del spa de Seventy Barcelona, ens explica la necessitat de disposar d’aquests petits oasis de relaxació en ciutats com Barcelona i la importància de cuidar-se i donar-se temps a un mateix per millorar la nostra qualitat de vida.

Índia y Grècia van ser les primeres civilitzacions a disposar de banys públics. Els romans van difondre l’ús i la cultura de l’aigua amb les termes, a les que anaven en finalitzar la jornada per relaxar-se i gaudir dels seus beneficis. Els àrabs les van adoptar més tard, quan les van descobrir a Espanya. 

Tant grecs com romans consideraven que les aigües eren un benefici per a la salut. A més dels beneficis higiènics, en els banys públics es relaxaven, practicaven exercici físic i es reunien. Podem dir que formaven part del seu estil de vida. 

Avui els spas urbans són espais de relaxació enmig de l’estrès de les ciutats, i aquests petits oasis ens permeten recuperar la connexió amb nosaltres mateixos, com ho feien antigament. Hem parlat amb Jose Calderón, managing director de Seventy Spa Organic & Vegan, perquè ens n’expliqui més coses.

Jose Calderon, managing director Seventy Spa
 Jose Calderón, managing director de Seventy Spa Organic & Vegan

Calderón va començar a treballar en publicitat i es va especialitzar en el món de la cosmètica, assessorant diversos spas i centres prèmium. Amb la seva experiència i la de la seva parella, distribuïdor de marques de luxe de cosmètica a Espanya, van crear el primer Signature Spa. Actualment dirigeixen cinc spas: quatre a Barcelona i un a Sitges. A la seva professionalitat hem d’afegir el seu tracte exquisit i l’excel·lent formació del seu equip, que cuiden de tot amb gran detall. 

Seventy Spa Organic & Vegan es troba en el nostre hotel Seventy Barcelona, al carrer de Còrsega, 244-352, de Barcelona. Seventy Spa, de la mateixa manera que la resta de centres Signature Spa, compta amb una particularitat: tots els tractaments es fan amb productes Scens, que no estan fets amb cap material d’animal. “A més de ser productes vegans, són d’alta qualitat. Els clients, quan ho proven, ho noten”, afirma Jose Calderón. 

Zona d'aigües Seventy Spa
Zona d'aigües Seventy Spa Organic & Vegan

La seva filosofia de feina es basa en l’excel·lència, fet que els ha fet mereixedors del prestigiós guardó de Millor Spa d’Espanya en 2022, lliurat per la revista Vida Estética, premi que escullen els grans professionals del món de l’estètica de tot el país. “Guanyar aquest premi significa per a nosaltres que tot l’esforç que dediquem dia a dia és reconegut. La gent ve a passar-ho bé i això és molt gratificant, per com ens esforcem per oferir-los això”, afegeix Calderón. 

A Seventy Spa, tenen uns protocols estrictes i exclusius perquè l’experiència del client sigui sempre de deu: “cuidem tots els detalls perquè tinguis una experiència multisensorial perfecta”, comenta. “Un altre dels nostres valors, a més de ser orgànics i vegans, és la sostenibilitat del medi ambient i del planeta. Per això, tots els productes cosmètics que utilitzem tenen packagings sense plàstic i són de vidre reciclat. En general, a tot l’spa no es fa servir res de plàstic, fins i tot les begudes d’aigual son en envàs d’alumini. “Aquesta filosofia també la compartim amb l’hotel: zero plàstics”, ens explica. La conscienciació sobre el medi ambient és una tendència que ha arribat per quedar-se. Cada cop estem més compromesos i les noves generacions encara més: “als clients més joves els encanta que tots els productes que fem servir siguin vegans. A més, també són de proximitat, producte local”, assegura.

SCENS
 Seventy Spa utilitza els productes SCENS, totalment vegans

Calderón ens explica que, tot i que al principi l’impacte de la pandèmia va ser negatiu perquè l’spa va haver de tancar, en l’època post pandèmica s’han incrementat els clients, ja que les persones valoren més la seva cura personal. La pandèmia ha suposat que pensem més en nosaltres mateixos i invertim més a cuidar-nos. “Les ciutats com Barcelona resulten estressants, no ens parem a pensar en nosaltres, per això ara també hi ha tendència a fer ioga, mindfulness, meditació... Necessitem més temps per cuidar-nos. Que et facin un massatge és una sensació meravellosa. Ho recomano almenys una vegada al mes, t’aporta qualitat de vida”, comenta el managing director de Seventy Spa Organic & Vegan. 

A Seventy Spa es busca que el client tingui una experiència memorable. “Sempre hem apostat pel client local. Hi ha diferències entre el client local i l’internacional, el client nord-americà o l’àrab tenen més cultura en tractaments”, afirma Calderón, que afegeix que ara els clients de Barcelona busquen més el seu benestar. Venen molts grups a fer beauty parties i celebracions. Abans organitzaven altres tipus d’activitats per les seves festes, però ara potser prefereixen anar a dinar i fer-se algun tractament”. 

Excel·lència, qualitat i sostenibilitat són les tres paraules amb les que Jose Calderón defineix l’espai: “des que un client entra, comença a tenir una experiència 360º; la música, la olor i tot l’ambient fan que comencis a relaxar-te. L’efectivitat es un altre dels nostres valors. A més, en els tractaments també fem una diagnosi de la pell”. 

Zona d'accés a la sauna seca, sauna humida i font de gel
Zona d'accés a la sauna seca, sauna humida i font de gel

Seventy Spa Organic & Vegan crea sinergies amb l’hotel perquè el client hi trobi totes les experiències possibles. “Intentem que el client gaudeixi el màxim temps possible al Seventy Barcelona. Amb el restaurant, The Kitchen, hem ideat una opció de menú vegà, Gastro-Wellness, juntament amb el xef, perquè tot formi part d’aquesta experiència 360º que volem oferir”, explica Jose Calderón. 

Per últim, hem preguntat a Jose Calderón quins llocs de Barcelona recomana als seus clients: “Per dinar o sopar, suggereixo The Green Spot o Fismuler. I per a després d’una sessió de relaxació a l’spa de Seventy Barcelona, proposo visitar el barri gòtic i entrar en alguna galeria d’art o bé observar l’arquitectura de l’Eixample i els seus edificis modernistes”. 

Una última advertència: amb la seva fórmula slow beauty i el seu tracte personalitzat, provar Seventy Spa et pot convertir en addicte als seus serveis. 

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.