Lux & Burg La Rotonda. Redescobreix l'hamburguesa en un local espectacular!

2018-07-12

El barri de Sant Gervasi compta des de fa poc amb un nou nucli de restauració, la torre Andreu, La Rotonda, edifici que després de la seva rehabilitació ha servit per dinamitzar la zona, amb tres locals de restauració complementaris per poder escollir coses diferents cada dia. Un d'ells és Lux & Burg, un nou concepte en el qual degustar hamburgueses de qualitat, en un local espectacular, mitjançant un servei proper i familiar. Una idea duta a terme per l'empresa Gougrouz i que va sorgir “en veure la poca oferta gastronòmica que hi havia al barri. Amb aquesta idea comencem a treballar i a generar opcions per veure què podíem fer per solucionar aquest problema, i va ser així com molt ràpid va néixer el nostre amor per les hamburgueses”, segons ens expliquen des de la companyia.

 

Decoració de Lux & Burg en edifici La Rotonda


Un cop decidit el concepte faltava escollir la localització ideal: “Quan vam veure que les reformes de l'edifici estaven acabant ens vam plantejar obrir establiments de restauració. En aquest moment el pensament va ser clar: o ho fem ara o ens penedirem tota la vida”, afirma el grup. Així que van decidir aventurar-se i apostar per la Rotonda com a establiment idoni per instal·lar-se. 

D'altra banda, la clau de Gougrouz sempre ha estat treballar de la mà de proveïdors propers i de qualitat, i aquesta no va ser l'excepció. Van buscar distribuïdors “que poguessin oferir els productes que volíem. Llavors combinem centenars de vegades els ingredients, vam fer tastos, provant, provant i tornant a provar fins a donar amb les receptes que usem avui dia”.
 

Decoració de Lux & Burg en edifici La Rotonda

 

El resultat ha estat una hamburgueseria de qualitat i gourmet que va obrir les seves portes el passat mes de desembre, a les portes de Nadal, en un local amb capacitat per unes 100 persones, amb una sala principal desenfadada i una sala inferior que conserva les parets originals de l'edifici i decorada amb neons i plantes, donant un toc modern a l'espai. Compte a més amb una terrassa molt agradable a la qual se li podran afegir parasols per gaudir també en els dies més calorosos.

Quant a la seva oferta, Lux & Burg aposta per un producte fresc i de proximitat, sense conservants ni colorants, amb una matèria primera que arriba diàriament i que s'elabora al moment. “Un xef de prestigi ha fet les combinacions d'ingredients segons diferents països del món, combinant salses, tipus de carn, pa, etcètera. La nostra idea és poder provar coses diferents que et portin a llocs tan dispars com Tailàndia o Mèxic”. Encara que no solament d'hamburgueses viu Lux & Burg: “Hem optat per algun entrant i amanides. Els nachos són el nostre top vendes, tenen una salsa amb un toc picant que els fa molt especials. Les patates són casolanes, fregides al moment i per descomptat naturals, sense congelar-les prèviament” afirmen.
 

Patates casolanes a Lux & Burg - La Rotonda


Amb aquest tipus de proposta gastronòmica és lògic pensar en una clientela jove. No obstant això, a Lux & Burg acudeix tot tipus de públic, “avis amb néts, famílies senceres, parelles, grups d'amics...”. Des de la companyia s'atribueix aquesta diversitat a la presentació d'un producte de molta qualitat que és reconegut per tots els assistents: “El públic de la nostra zona valora sobretot la qualitat i la combinació gourmet del nostre producte, a més del tracte i la rapidesa del servei”. En aquest cas a més, parlar de qualitat no és parlar d'un lloc car, ja que els preus de la carta estan molt ajustats i són molt raonables, amb hamburgueses entre 6 i 10 euros, sense promocions ni menús, “a excepció dels grups. Si algú vol organitzar un menjar o sopar de grup, sí que els oferim la possibilitat d'un menú a mesura segons pressupost i preferències d'hamburgueses”. 

D’acord amb el bon acolliment i el funcionament del local és lògic pensar a expandir la marca i obrir nous horitzons. Entra en els plans de Gougrouz? Des de la companyia no es descarta, i fins i tot es veu amb bons ulls, sempre que es trobi una ubicació interessant. Així que recordin el seu nom: Lux & Burg, perquè ha vingut per quedar-se
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.