Fernando Jurado: “visitar un pis mostra influeix moltíssim en la decisió de compra d'un habitatge”

2018-04-26

Una de les principals promocions del Grup Núñez i Navarro és la que tenim al centre de Mataró. Es tracta d'un immoble de nova construcció situat en ple centre de la capital del Maresme, ciutat que atresora una alta qualitat de vida, així com un gran patrimoni arquitectònic i arqueològic i que explica a més, amb connexió directa amb Barcelona per autopista en tan sols 30 minuts. Per donar-la a conèixer, el passat 14 d'abril organitzem una Jornada de Portes Obertes en la qual us convidàvem a descobrir una nova manera de viure a Mataró. Habitatges de qualitat en una ubicació privilegiada i amb tots els serveis i les comoditats del centre de la ciutat, a 10 minuts del mar i a quatre passos de la piscina. 

 

Per saber com va ser l'esdeveniment i conèixer una miqueta més sobre aquesta gran oportunitat hem conversat amb Fernando Jurado, el responsable comercial d'aquesta promoció. Després de més de 20 anys en el Grup, ningú millor que ell i el seu equip per resoldre les curiositats de les més de 50 famílies assistents a la jornada.

 

Explica'ns, Fernando. Com ha estat l'experiència? 

La veritat és que va ser bastant positiva, ja que vaig veure bastant afluència de contactes. Una bona mostra d'això és que al llarg de les 4 hores que va durar l'esdeveniment, l'equip comercial va estar bastant ocupat. Fins i tot teníem tres persones de reforç. La campanya de comunicació realitzada en mitjans com Tot Mataró, Capgròs o Idealista va funcionar molt bé. La majoria dels assistents procedien de Mataró i s'havien informat sobre la jornada a través d'aquests mitjans. També va haver-hi gran afluència d'assistents que ens van arribar a través d'una campanya de màrqueting interna realitzada per correu electrònic i que ha tingut molt impacte. I, per descomptat, també es van acostar veïns de la zona que volien conèixer la promoció.

 

Per què és important realitzar una jornada de portes obertes? Creïs que aquest tipus d'activitats influeix en la decisió de compra?

Sense lloc a dubte. Visitar un pis mostra influeix moltíssim. Les famílies s’emportaven una grata sorpresa en veure pisos buits i el decorat. Pensa que els és molt més còmode poder visitar tots junts un pis dissenyat per una decoradora, que ja inclou tots els detalls. Els facilita poder imaginar les estades. 

Plànol pis d'obra nova a Mataró

 

Quin és el perfil del client?

El més comú és el de persones de mitjana edat, que han de vendre el seu habitatge actual per accedir a les nostres. També hi ha un nombre important de gent jove i d'inversors, encara que aquests últims ja busquen un producte molt més específic com un habitatge d'una o dues habitacions que poder rendibilitzar.

 

Quins són els motius que aquestes persones de mitja edat busquin pis en Pizarro,82?

Un dels motius podria ser que a Barcelona els habitatges són més cares. De fet rebem alguns clients d'allà. Però també es dóna que són persones que estan vivint aquí a Mataró o en el Maresme i volen viure al centre de la ciutat. La nostra promoció està en una zona molt cèntrica i molt bé comunicada, a deu minuts del mar i dels centres comercials. 

 

Quines eren les característiques del pis que van ensenyar en la jornada de portes obertes? 

Vam mostrar un pis en planta baixa de 70 m2 amb dues habitacions i que explicava, a més, amb un pati de 23 m2. Aquest té un preu de 285.000 euros, que és perfecte. També vam mostrar un model en la màxima altura de tres habitacions. A més, hem mostrat uns altres com un pis de 81 m2 de dues habitacions.

 

Què creus que és el que crida més l'atenció i què valoraven els assistents?

Sens dubte, el pis de mostra, situat en la segona planta. Té 70 m2 i un valor de 216.000 euros. El que més agradava, en general, eren els acabats d'alta qualitat, i la zona comunitària en el terrat. Molts ja es van interessar també per les places de pàrquing i els trasters. 

 

En quin estat es troba la promoció de Pizarro,82?

Actualment tenim disponibles 25 habitatges de les 48 totals. Queda una d'una habitació, tres de tres dormitoris i 21 de dues habitacions. 

 

De quina forma valora la gent que existeixi una piscina comunitària?

A la gent li agrada que existeixi aquest espai. És un valor diferencial estar al centre de Mataró amb piscina en el terrat. A més, es tracta d'una piscina de 8x5 metres, i compta amb espai per prendre el sol. Pot haver-hi gent que crea que això els implicarà més despeses, però la veritat és que no perquè són 48 habitatges. 

 

Els pisos vénen equipats?

Sí, estan equipats amb electrodomèstics com a rentadora, assecadora, aire condicionat, microones, vitroceràmica, campana extractora, etc. L'única cosa que no inclouen és la nevera i el rentaplats. D'altra banda, es tracta d'equipament de primera línia. Així mateix, també cal destacar que l'edifici compta amb eficiència energètica. El 60% de l'energia que s'utilitza per escalfar l'aigua prové de les plaques solars situades en el terrat.

Pis d'obra nova a Mataró

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.