Grans experiències sense sortir de l'hotel

2017-05-30
A l'espera que les terrasses obrin les seves portes en les enyorades nits d'estiu, els diferents hotels de la companyia acullen en els seus lobbies diverses activitats amb les quals els hostes poden fer de la seva estada una autèntica experiència que recordaran després del seu pas per Barcelona.

Ja és primavera en els NN Hotels. A l'espera que les terrasses obrin les seves portes en les enyorades nits d'estiu, els diferents hotels de la companyia acullen en els seus lobbies diverses activitats amb les quals els hostes poden fer de la seva estada una autèntica experiència que recordaran després del seu pas per Barcelona. I és que no és necessari sortir de l'hotel per poder gaudir d'una gran vetllada en la qual prendre una copa i escoltar música en directe.

En els últims anys, el públic ha anat adquirint major coneixement què es consumeix, diferenciant el que té de bo el comú. Així ho apunta Víctor Muñoz, cocteler de The Corner Hotel, que després d'una experiència professional de sis anys en el Regne Unit ha detectat un major coneixement per part de l'usuari: "a la gent li agrada cada vegada més saber el que beu i fer-ho amb decisió. Igual que amb el menjar. Tenen molt clar què volen i què no". Davant aquest context, les empreses de restauració han fet un pas endavant per poder oferir un servei més Prèmium amb el qual satisfer aquest plus d'exigència.

Aquest seria el cas de l'Hotel 1898 amb les Diplomàtic Jazz Night. Tots els dijous, de 18 h a 20 h, els clients de l'hotel posen a prova els seus sentits en una sessió de jazz en directe i de l'exquisida degustació de roms Diplomàtic maridats amb xocolates que s'ofereix a les mans d'experts. Mentre la melodia de la banda va sonant i la càlida veu et fa deixar-te emportar i amenitza l'ambient, dos experts expliquen amb detall les característiques de cada rom així com la xocolata adequada per a cadascun d'ells. Una vegada l'hoste ha descobert el seu, pot assaborir-ho en el còctel especial de la carta.

 

 

Pels sport lovers, The Wolf Tavern, en la primera planta de l'Hotel Barcelona Universal. La Champions, el 6 Nacions de Rugbi, el Gir d'Itàlia, Roland Garros... Tots els esports tenen cabuda en aquest nou local. Cada dia, servei de te inclòs entre les 15 h i les 18 h i beer time de 19 h a 20 h, amb cerveses al 50%. La millor manera de sentir-te com en Wembley o el Allianz Sorra des de Barcelona. I en dates especials... Festes especials! Com el Saint Patrick's Day, celebrat el passat 17 de març i que va servir per donar el tret de sortida a aquesta nova taverna. A més de poder degustar l'enorme varietat de cerveses que ofereix la carta, els assistents van gaudir el concert exclusiu que va oferir Rumore Trio's, versionant clàssics del pop-rock internacional dels 80, 90 i 2000.

 

 

I pel afterwork dels millenials, The Corner Hotel ha inaugurat recentment el seu Mediterranean Afterwork, també els dijous de 18.30 h a 20.30 h. En ell, Víctor Muñoz parteix d'una ginebra panmediterrànea com és Gin Mare per realitzar mitjos còctels que se serveixen acompanyats d'una selecció de tapes al ritme de la música en directe d'@mrzorton, un apassionat de la música que sempre té temes preparats per a qualsevol situació. Aquesta oferta resulta seductora tant per a l'hoste de l'hotel que torna d'un atrafegat dia a la ciutat com per al treballador o veí de l'Eixample que a través de les enormes vidrieres del hall veu amb enveja el gran ambient que s'està vivint a l'interior.

 

 

Aquestes són tres de les múltiples experiències que els NN Hotels ofereixen als seus hostes. Una per cada target. Tu amb quin et quedes?

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.