El Pallol dona la benvinguda a Mercadona i celebra la seva revitalització al cor de Reus

2023-11-30

Al passeig comercial El Pallol, situat en ple eix comercial de Reus, hem fet un pas significatiu cap a la revitalització de l'entorn amb l'obertura del nou i eficient supermercat Mercadona. Amb una inversió de 5,9 milions d'euros i la creació de 52 llocs de treball, aquest espai comercial es més que una suma de xifres. Representa un impuls vital per a reactivar el cor comercial i cultural de Reus. Les recents obertures a El Pallol, que inclouen marques com PEPCO, i ara Mercadona, reflecteixen la revitalització del centre de la Vila de Reus.

Aquest ressorgiment es nodreix d'una creixent oferta comercial que facilita una experiència de compra pròxima i còmoda, en línia amb la tendència de valorar el comerç de proximitat als centres urbans. Una vegada finalitzades les obres del nou hotel de El Pallol, esperem haver completat el projecte d'aquest espai comercial innovador tal com es va concebre fa 16 anys.

Paseo Comercial El pallol

Una experiència comercial integrada

El Pallol no sols ofereix una experiència de compres renovada, sinó que també s'ha convertit en un punt neuràlgic de la vida cultural i social de Reus. Amb activitats tan variades com fires artesanals, concerts de música i esdeveniments infantils, El Pallol es posiciona com un enclavament central pel gaudir de tota la comunitat. Les activitats nadalanques, que s'aproximen al calendari, seran una altra mostra de la vitalitat que contribuirà a dinamitzar el passeig comercial, destinat a convertir-se en un eix integrador de la ciutat..

A més, con un ampli espai d'aparcament amb 418 places, El Pallol garanteix comoditat i accessibilitat per a tots els seus visitants. Aquesta facilitat d'accés, sumada a la ubicació estratègica de El Pallol, enriqueix l'experiència comercial i d'oci del centre de Reus i l'estén més enllà de la plaça Mercadal.

Mercadona El Pallol

Mercadona: un nou model de supermercat eficient

El nou supermercat Mercadona en El Pallol és un clar exemple del compromís de la cadena amb la innovació i la sostenibilitat. Amb un disseny modern i mesures ecoeficients, Mercadona ofereix una experiència de compra millorada i conscient de la importància de la cura mediambiental. Disposa d'una xarcuteria amb pernil al tall, una perfumeria amb una góndola central de cosmètics especialitzats, i una secció de forn de pa acabat de coure. I què millor que gaudir del sushi més fresc sense sortir de Reus? A més, per a aquells dies atrafegats, la secció 'A punt per menjar' de Mercadona ofereix 35 plats preparats a envasos sostenibles. Menjar bo i saludable mai ha estat tan fàcil!

El procés de millora i creixement de El Pallol no es deté aquí, sinó que també es projecta cap al futur. Pròximament es presentarà el projecte complet, que inclourà l'hotel, el supermercat i la gran plaça, tal com es va planejar originalment. Amb aquestes imminents obertures i un calendari ple d'activitats culturals, el passeig comercial El Pallol s'aferma com l'epicentre de la vida econòmica i social de Reus.

.

eje comercial de Reus

 

imagen_destacada
Obertura Mercadona El Pallol
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.