Núñez i Navarro, compromesos amb el medi ambient

2020-11-20

La societat aposta per la sostenibilitat. És una afirmació clara i contundent que reflecteix una realitat ineludible. I en la mesura en què creix aquesta consciència entre les persones, les empreses han d'erigir-se com a impulsores del canvi, primer per responsabilitat i ètica; i segon, per a continuar sent competitives. Per a això és necessari que comptin amb un equip compromès i capacitat, i que en el centre de la seva estratègia situïn el major nombre possible de criteris dirigits a millorar la sostenibilitat del seu entorn.

En línia amb aquesta transformació, any rere any, creix el ferm compromís per la sostenibilitat adquirit per Núñez i Navarro, i s'expandeix a totes les àrees de la seva activitat, prioritzant sempre el desenvolupament dels seus equips, l'entorn de seguretat i benestar laboral; i la implantació d'indicadors socials i de medi ambient.

En el seu repte per contribuir a minimitzar l'impacte medi ambiental, Núñez i Navarro fomenta en la seva activitat l'eficiència energètica i facilita a tots els seus clients immobles i serveis alineats amb la protecció del planeta. Cadascun dels projectes del Grup respecta i millora l'entorn de la ciutat. I en cada actuació s'estableixen els mitjans necessaris per a minimitzar la generació de residus i la prevenció de la contaminació, facilitant la formació i sensibilització del personal, tant intern, com a col·laboradors externs.

Aquest any 2020, Núñez i Navarro ha assumit nous reptes i compromisos en les seves diverses àrees d'activitat:

NN Hotels|Barcelona, nous compromisos

NN Hotels|Barcelona s'ha adherit aquest 2020 al Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere, promogut per la xarxa Barcelona + Sostenible, la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l'entorn. Un compromís alineat amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible i l'Acord de París contra el Canvi Climàtic a través de la Carta Mundial de Turisme Sostenible +20.

NN Pàrquings, augmenta la seva oferta de serveis ecològics

El concepte de mobilitat sostenible implica, necessàriament, desplaçaments de vehicles que es produeixin dins d'un sistema de transport eficient, inclusiu i responsable amb el medi ambient. Des de fa anys, NN Pàrquings aposta per promoure una mobilitat sostenible a Barcelona facilitant als seus residents i visitants, serveis i solucions ecològiques que contribueixin a millorar la qualitat ambiental de la ciutat.

Núñez i Navarro_NN Parkings

Als seus serveis ecològics, que fins ara incloïen servei de carsharing, estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics, sistemes de neteja en sec que no requereixen consum d'aigua o zones exclusives per a bicicletes; aquest 2020 s'ha sumat el primer servei de carsharing flexible de cotxes elèctrics 100% sostenible. Una novetat que permet optimitzar els desplaçaments per Barcelona d'una manera respectuosa amb el medi ambient.

Núñez i Navarro_NN Parkings

NN Arquitectura intel·ligent i sostenible

La premissa sobre la qual es projecta i construeix cadascun dels edificis Núñez i Navarro està basada en el desenvolupament d'una arquitectura intel·ligent i sostenible en la qual l'ús racional de les tecnologies més avançades permet aconseguir un elevat nivell d'eficiència energètica.

Per a cada projecte, se seleccionen aquells materials que, a més de complir les característiques tècniques necessàries, tenen en compte la producció i origen de la matèria primera, sempre seleccionant les opcions eco-friendly.

Les noves promocions disposen de les millors certificacions energètiques, les més eficients quant a les emissions de CO₂ i en elles s'apliquen solucions que contribueixen a la reducció de la petjada de carboni (com l'ús d'alumini reciclat), gestió responsable de l'aigua i els recursos energètics; i s'apliquen sistemes per a un major rendiment tèrmic que comporta una reducció del consum elèctric.

El compromís per la sostenibilitat en tots els projectes immobiliaris, hotels, aparcaments i serveis de Núñez i Navarro és un principi d'acció i valor tant per a clients com equips. La presa de consciència del problema global que suposa el canvi climàtic i una reflexió en el dia a dia permeten crear i incorporar nous hàbits i canvis de conductes per a aconseguir avanços reals cap a l'ecoeficiència energètica.

NN Promoción_Vía Augusta_Núñez i Navarro  

NN Promoció Vía Augusta

 

Et convidem a descobrir les nostres promocions sostenibles a: https://www.nyn.es/es

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.