El concurs d'Instagram #MiraLaRotonda ja té finalistes! Qui són?

2016-11-08

 

 

Dimecres passat va acabar el termini de recepció (de posts) d'originals en el concurs fotogràfic #MiraLaRotonda, que, des de juliol, convida als usuaris de Instagram a capturar imatges de la torre Andreu rehabilitada per Núñez i Navarro. El miler i mitjà de fotos participants dóna fe de l'interès que ha despertat la proposta i constitueix un motiu de satisfacció. Gràcies a tots de nou per la vostra participació massiva!

 

Quatre fotos diürnes i dues nocturnes, finalistes

El jurat es va reunir anit i va decidir, de moment, seleccionar sis fotos finalistes entre totes les presentades; les podeu veure en aquest post. Les quatre imatges finalistes diürnes de la Rotonda pertanyen a Alba Piqué, a Alfonso García Cardó, a la usuària Pili M. G. i a Oscar García Ortega, i les dues nocturnes corresponen a Berta Tiana i a Victoria Rovira. Només una de les diürnes i una de les nocturnes canviaran la condició de finalista per la de guanyadora.

 

 

 

Tant la difícil elecció dels finalistes, que avui publiquem, com el veredicte final, que us donarem a conèixer dijous que ve, correspon a un jurat format pel fotògraf Toni Mateu; Daniel Zafra, director de Màrqueting de NN, i Silvia Omedes, presidenta de la Fundació Photographic Social Vision. Ja falta menys —dos dies— per saber qui guanyen els premis en joc des del passat 10 de juliol.

 

Una càmera i un dron, i dues nits en l'H1898

Núñez i Navarro premiarà la millor fotografia diürna amb una càmera réflex i un dron i, d'altra banda, atorgarà a l'autor de la millor instantània nocturna de la torre Andreu una estada de dues nits més sopar i esmorzar en una suite de l'Hotel 1898, l'únic colonial de Barcelona, situat en la Rambla.

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.