Tot un món de possibilitats just around the corner

2017-05-02

 

 

Des de fa uns mesos els turistes que vénen a Barcelona tenen un nou hotel en el qual allotjar-se: The Corner Hotel. Situat en el cor de l'Eixample, l'hotel crida l'atenció dels seus usuaris ja des de la mateixa entrada, amb un hall obert i lluminós que serveix de punt de reunió per a hostes i residents a Barcelona. Allà, en la planta baixa de l'hotel troben el Hall & Lounge, un lloc en el qual gaudir del primer cafè, prendre un esmorzar lleuger o l'últim aperitiu de la tarda en un entorn on connectar, reunir-se o simplement relaxar-se i descansar després d'un intens dia a la ciutat comtal. Gràcies al seu estratègic enclavament, The Corner Hotel pot ser el punt de partida per descobrir una Barcelona diferent, allunyada dels grans landscape, però que estem convençuts que els deixarà un gran sabor de boca.

Gens més sortir de l'hotel es trobarà amb un barri únic, l'Eixample, construït a mitjans del segle XIX arran de l'enderrocament de les muralles de la Barcelona medieval i seguint el model urbanístic d'Ildefons Cerdà. A diferència dels carrerons laberíntics del casc antic, l'Eixample es caracteritza per ser un entramat d'amplis carrers rectilinis, paral·leles i perpendiculars entre si, formant unes quadrícules tridimensionals (les pomes) que fan impossible que un es pugui perdre passejant.

Així, caminant pel barri, el turista arriba a un oasi amagat a la meitat de la bullícia barcelonina: el carrer Enric Granados. A través d'aquesta via semi-per als vianants el viatger pot gaudir d'un tranquil passeig en sentit ascendent fins a l'Avinguda Diagonal on podrà continuar l'itinerari gràcies al seu recentment estrenat bulevard. Pel camí recomanem parar a la gelateria Delacrem, possiblement una de les millors de Barcelona.

No gaire lluny d'allí es troben diversos museus, que faran les delícies dels amants de la cultura. Entre els més coneguts estarien la Fundació Antoni Tàpies (situada en un edifici de Domènech i Montaner) o el Palau Robert, amb les seves exposicions temporals. Menys famosos, però igualment interessants són el Museu Egipci, el Museu del Modernisme i el Museu del Perfum, al bell mig Passeig de Gracia.

El següent punt d'interès ho trobem en l'extrem oposat del barri, per la qual cosa desfarem el camí per dirigir-nos al límit sud del districte. Com The Corner Hotel queda de pas és un bon moment per reposar forces en la seva cafeteria. Allí el visitant pot degustar el millor de la gastronomia local en forma d'aperitius, entrepans, amanides o hamburgueses. O simplement prendre's un refresc o un còctel mentre observa el transcórrer de la vida barcelonina a través de les enormes vidrieres que inunden de llum natural el hall de l'hotel.

 

 


Ja amb les piles carregades la ruta continua fins al Parc de Joan Miró, que fa de frontera entre l'Eixample i l'antiga vila de Sants. El parc serà sempre una bona opció pels quals viatgen en família. El seu principal atractiu és l'escultura Dona i Ocell, de Joan Miró, que s'ha convertit en una autèntica icona de la ciutat. A més, trobaran l'espai equivalent a quatre pomes d'edificis perquè els més nens juguin i corrin entre plantacions de pins, alzines i palmeres.

 

 

A boca de nit els voltants del The Corner s'omplen de vida, ja que a pocs metres es troba el Gayxample, una zona de bars, discoteques i comerços 100% “gai” friendly en el qual, per descomptat, el públic heterosexual és excel·lentment rebut.
Amb tota aquesta oferta d'oci al seu al voltant, l'estada en The Corner Hotel es converteix en una autèntica experiència, amb un món de possibilitats per gaudir del barri, i tot just around the corner.

 

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.