Des de Núñez i Navarro us desitgem bones festes!

2021-12-15

Durant 2021 ens hem mantingut en moviment, avançant, sense perdre de vista el nostre principal objectiu: millorar l'entorn de les persones impulsant la ciutat de Barcelona. 
Per a celebrar la superació d'aquesta època complexa i desitjar-vos que inicieu amb força i il·lusió l'any que s'aproxima, us compartim la nostra felicitació de Nadal, com a reconeixement a totes aquelles persones que han fet possible la construcció d'una Barcelona oberta, de gran riquesa cultural i arquitectònica, reconeguda internacionalment i acollidora.

En memòria de totes aquestes persones i donant continuació al seu esforç, sensibilitat i extraordinari talent, treballem per a recuperar edificis històrics de la Ciutat Comtal i continuem col·laborant en la projecció de la nostra ciutat al món. 
Tot i que no sols és qüestió de recuperar edificis històrics. Es tracta també de millorar l'entorn, incrementar la seva sostenibilitat i ús i retornar a Barcelona joies del seu passat, adaptades al nostre temps. Donar una segona vida a magnífics projectes permet a més obrir als residents i visitants espectaculars interiors i el cor dels projectes dels qui van creure a Barcelona i la van impulsar.

Protagonitza la nostra especial felicitació la ballarina Victoria Aletta i els nostres projectes en Rehabilitació (Hotel 1898, La Rotonda, The Corner Hotel, Casa Lleó i Morera, Ample 11-13, Torre Enric Cera i Hotel Granvia), que són petjada innegable del nostre patrimoni, que es manté viu, i de l'espectacularitat de Barcelona, que tant ens brinda.

Entre tots i totes donem vida i projectem el millor futur per a Barcelona. Gràcies per fer-ho possible!

Us desitgem unes bones festes carregades d'amor i benestar per a vosaltres i aquells els qui són part del vostre entorn més pròxim.

Equip de Núñez i Navarro

Núñez i Navarro us desitja Bones Festes i Bon Any Nou

Vídeo disponible a Youtube

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.