Comprar a les fosques en el passeig de les meravelles

2016-12-01

El passeig de Gràcia és l'eix comercial número u de Barcelona i un dels principals del món sencer. I, d'alguna manera —i sens dubte—, The Shopping Night Barcelona és la festa major anual, l'aniversari, el gran dia d'aquesta poderosa artèria. O, millor dit, la seva grandíssima nit. La setena edició de l'esdeveniment, ja més que consolidat, se celebrarà el dijous 1 de desembre (la nit de l'1 al 2) sota el lema Alícia al Passeig de les Meravelles.

El glamurós tret de sortida a la campanya nadalenca del comerç barceloní homenatja, efectivament, l'entranyable primera obra de Lewis Carroll, Les aventures d'Alícia al país de Les meravelles, en el 150 aniversari de la seva publicació. El cèlebre llibre serà el fil conductor de l'esdeveniment, en el qual el Palau Robert es convertirà en els Jardins de la Reina de Cors, escenari de la festa oficial. Les padrines, un any més, són d'excepció: la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada com a Reina de Cors i la model Laura Escanes com Alícia.

 

Una Shopping Night més gastronòmica que mai

The Shopping Night arriba aquest any amb novetats molt significatives: es potencia l'oferta global i real del passeig, començant pel sector de la restauració, un dels grans protagonistes de la vetllada de compres. Una altra de les incorporacions és la trucada Luxury Experience, una acreditació que repartiran les tendes de luxe del Passeig i que convidarà als seus clients a gaudir de festes i esdeveniments exclusius. Pensats només per a ells. Ningú més.

Ni més ni menys que 85.000 ànimes van acudir a la passada edició de l'esdeveniment, 20.000 més que en l'edició anterior. Quantes seran aquesta vegada? Això s'han de preguntar l'agència Up to You Barcelona, organitzadora, l'Associació Amics de Passeig de Gràcia, col·laboradora i l'Ajuntament de Barcelona, que presta el seu suport a una acció pensada per a “la dinamització del comerç, la cultura, la gastronomia i l'estil de vida del passeig de Gràcia”.

 

Abans o després, una copa en The Corner Bar

Per reposar forces, comentar la jugada, planificar activitats o tot alhora, per què no prendre una copa en The Corner Bar, en el hall del proper The Corner Hotel, de NN Hotels, a Mallorca amb Muntaner?

El nou establiment és el resultat de la rehabilitació d'un regi edifici de la cantonada de l'Eixample, sobri i elegant, que manté les traces de més d'un segle de vida, però després de les quals es troba un hotel modern, proper i confortable, en el qual els materials nobles es combinen amb elements actuals per aconseguir un disseny urbà i cosmopolita.

Abans de submergir-nos al meravellós país d'Alícia, prenem alguna cosa just around the corner? Esteu convidats. ;)

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.