Núñez i Navarro i Etecnic s'uneixen per impulsar la recàrrega elèctrica a Barcelona

2024-01-25
Aquesta aliança enforteix el nostre compromís per promoure la mobilitat sostenible a Barcelona i reduir les emissions de carboni.

La mobilitat sostenible s'ha convertit en un objectiu estratègic per abordar els desafiaments mediambientals. A Núñez i Navarro assumim aquest desafiament amb determinació i avancem cap a un futur més sostenible, ampliant la infraestructura de recàrrega elèctrica de Barcelona, amb la instal·lació de 31 estacions als nostres pàrquings públics de rotació de la mà d'Etecnic, líder en energia sostenible i mobilitat elèctrica.

Núñez i Navarro i Etecnic
Parking NN Espronceda

El projecte de col·laboració contempla, a més de la futura ampliació, la gestió i el manteniment dels 31 punts de recàrrega elèctrica, ja operatius, i distribuïts en les següents ubicacions de Barcelona: NN La Rotonda, NN Urgell, NN València, NN Diagonal, NN Torre Tarragona, NN Master Catalonia, NN Còrsega, NN Via Augusta y NN Espronceda.

 Recàrrega elèctrica Via Augusta
Parking NN Via Augusta

Aquestes estacions de recàrrega elèctrica estan repartides estratègicament per tota la ciutat per garantir que la recàrrega elèctrica sigui accessible per a tots els ciutadans i visitants, millorant l'entorn, reduint l'empremta de carboni.

Etecnic és líder en instal·lacions de punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Integra tots els serveis: consultoria del projecte, obra civil, instal·lació i posada en marxa, plataforma de gestió pròpia amb EVcharge, manteniment i teleassistència 24/7. A més, garanteixen un servei d'atenció al client amb formacions sobre la plataforma EVcharge i producció de comunicacions per als seus usuaris. Consolidat com a tercer operador a Espanya, Etecnic va néixer a Reus (Tarragona) el 2015 i manté la seva seu a Catalunya. Des de la seva creació ha reduït més de 23.000 tones de CO₂ i entregat més de 27.900.000 kWh.

 Recàrrega elèctrica Espronceda
Parking NN Espronceda

En els pròxims mesos incrementarem el nombre de pàrquings amb estacions de recàrrega elèctrica a Barcelona, oferint un servei més proper i personalitzat als nostres usuaris. Som àgils, accessibles i sempre preparats per assistir als nostres clients, estiguin a Barcelona per negocis, turisme o portant a terme la seva vida quotidiana a les zones d'alt trànsit, sempre enfocats en les necessitats reals de les persones. No només busquem llocs cèntrics, sinó connexions efectives. Prioritzem les persones per sobre de les ubicacions.

I aquest enfocament s'alinea 100 % amb Etecnic, la qual plataforma pròpia i APP per a usuaris EVcharge compta amb més de 700.000 usuaris registrats i disposa de més de 10.000 punts de recàrrega d'accés públic a Espanya, Portugal, Regne Unit, Polònia, Romania i Colòmbia.

Atenció al Client PK La Rotonda
Parking NN La Rotonda

El nostre objectiu al 2024 és tancar l'any amb tots els nostres pàrquings de rotació oberts 24 h; continuar digitalitzant els processos, sense perdre el contacte amb el client, per millorar l'experiència client dels nostres abonats i usuaris, i ser un referent de mobilitat sostenible a Barcelona.

El nostre compromís ha estat sempre amb les persones i el seu entorn, i participar en l'impuls de la mobilitat sostenible amb aquestes solucions és una forma tangible de contribuir a la reducció de les emissions de CO₂ i preservar el medi ambient. La transició a vehicles elèctrics redueix la contaminació de l'aire i millora la qualitat d'aquest, el que té un impacte directe en la salut dels habitants de Barcelona. Dins de la mobilitat som el complement perfecte per evitar la contaminació, ens centrem en les persones i en els llocs als que necessiten acudir, en lloc d'abarcar els punts de grans aglomeracions.

imagen_destacada
Núñez i Navarro y Etecnic
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.