Música en directe i experiències de cinema per a l'Open House BCN

2017-10-19

Música en directe, història de la ciutat i un hotel de pel·lícula en ple centre de Barcelona. Això és el que ofereix l'Hotel Granvia als participants del festival de portes obertes 48h Open HouseBarcelona que se celebra els dies 21 i 22 d'octubre. La història s'explica a través de la figura de Dorotea de Chopitea, gran mecenes de Barcelona que va deixar a la ciutat un gran llegat com la capella del Sagrat Cor en el cim del Tibidabo, l'Escola Taller d'Arts Gràfiques dels Salesians de Sarrià, o el mateix edifici en el qual es troba actualment l'Hotel Granvia, que va anar la seva residència familiar.

Aquesta història es conserva encara present en l'excel·lent conservació realitzada dels elements principals de l'edifici: la seva façana, la seva escala principal i el seu gran saló, que s'han convertit en escenaris de nombroses pel·lícules i sèries de televisió, tan nacionals com a estrangeres. Per acompanyar el recorregut i enriquir l'experiència, diferents sessions de música en directe evocaran els temps en els quals l'hotel va ser un dels focus culturals i socials de Barcelona, acollint en els seus salons reunions, gal·les i balls de l'època. Música jazz, dixie, i versions del millor pop-rock internacional dels anys 80s i 90s que faran de l'efímer pas per l'Hotel Granvia una experiència de pel·lícula.

I com a colofó a aquesta experiència sensitiva, no podia faltar el del gust, que els assistents podran acaronar amb l'oferta gastronòmica present a l'Hotel durant aquests dies: embotits, formatges, pa amb tomàquet i nachos amb formatge que maridaran a la perfecció amb Gin Tonics i amb Martinis Riserva preparats al moment pel staff de l'hotel.


Per a la directora del certamen, Elisenda Bonet: “El Gran Via sempre ha estat un espai interessant per tota la història de Dorotea de Chopitea que té darrere. És molt positiu per a la ciutat que aquest hotel s'afegeixi a un projecte cultural com el OpenHouse. Els hotels són espais on la gent de la ciutat no entra habitualment, li costa quedar en els lobbies a prendre alguna cosa i per això són espais molt demandats durant el OpenHouse "

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.