Ampliem el termini del concurs fins al 2 de novembre!

2016-09-16

Encara no heu pogut participar en el concurs fotogràfic? Ara tindreu més temps! Perquè Núñez i Navarro amplia el termini de recepció de fotografies fins al 2 de novembre.

 



Concurs La Rotonda

L'estat avançat de les obres de rehabilitació i la il·luminació de la Rotonda, que es realitzarà pròximament, aportaran una visió diferent de l'emblemàtica torre Andreu que, segurament, els instagramers voldreu plasmar en el vostre timeline per optar al premi final. I, si ja havíeu participat, ara tindreu més oportunitats de captar aquest emblemàtic edifici. L'únic requisit és que les fotos vagin acompanyades del hashtag #MiraLaRotonda i que etiqueteu a @GROUPNN en elles.

#MiraLaRotonda de dia i de nit

El grup premiarà la millor fotografia diürna amb una càmera réflex Nikon i un dron, valorats en uns 1.000 euros, i atorgarà a l'autor de la millor instantània nocturna una estada de dues nits més sopar i esmorzar en una suite de l'Hotel 1898 de NN Hotels, valorats en 2.500.

Poden participar en el concurs tots els usuaris de Instagram majors de 18 anys des del 10 de juliol fins al 2 de novembre. Les fotos dels posts hauran d'etiquetar el compte @GROUPNN i incloure l'etiqueta #MiraLaRotonda. Cada participant podrà pujar tantes fotos com desitgi; el fet que una obra tingui més o menys “m'agrada” o comentaris no es tindrà en compte per a la seva valoració. No s'acceptaran fotomuntatges, collages ni tècniques de pintura sobre imatge

 




El veredicte, al novembre

El jurat estarà compost per Toni Mateu, fotògraf; Daniel Zafra Masriera, director de Màrqueting de Núñez i Navarro i Silvia Omedes, presidenta de la Fundació Photographic Social Vision. Els suplents són Alfredo Arribas (Alfredo Arribes Arquitectes Associats), Carles Patrís (Chârles) i Sílvia Rubió (Orbyce). Emetran veredicte entre el 7 i el 10 de novembre. El jurat es reserva el dret a declarar el concurs desert.

Barcelona recupera una joia modernista

Núñez i Navarro ha invertit sis anys de treball en la rehabilitació de la façana i el templet modernistes del simbòlic immoble ideat per Adolf Ruiz Casamitjana. L'actuació ha permès a la construcció recuperar, un segle després, el seu aspecte modernista original de 1906. L'edifici es destinarà a oficines, locals i pàrquings; les obres finalitzaran a l'octubre; a continuació, es convocaran unes jornades de portes obertes.


Podeu consultar aquí la modificació de les bases legals. #MiraLaRotonda i guanya!

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.