NN Hotels, un ventall de colors al centre de Barcelona

2016-08-18

Si d'alguna cosa pot presumir Barcelona,  és de la seva bona salut turística. La ciutat comtal exemplifica com a poques metròpolis l'increment que estan vivint les capitals europees, batent un nou rècord turístic. En 2015 va aconseguir els 8,3 milions de viatgers allotjats en hotels.

 



Atracció de turisme de qualitat

Aquest any, Barcelona se situa en el top cinc de les ciutats europees en les quals els turistes gasten més diners. La capital catalana és la tercera urbs del continent on major despesa realitzen els viatgers, solament per darrere de Londres i París, segons el Global Destination Cities Index elaborat per MasterCard.

Una ciutat que no deu el seu atractiu turístic solament al marc incomparable en el qual situa, envoltada de muntanyes i platges, sinó també a grans mestres com Gaudí, Domènech i Montaner, Puig i Cadafalch i als seus museus, que van rebre més d'11 milions de visitants en 2015.

Nou hotels, nou mons

El grup Nuñez i Navarro posseeix a Barcelona un total de nou hotels situats en ple centre de la ciutat, a més dels Midtown Apartments, recentment inaugurats i situats en ple cor de l'Eixample barceloní. Els mateixos sorprenen tant pel seu disseny d'estil retro i industrial, com pels seus complets equipaments. Concebuts com una segona llar per als hostes, neixen com una nova forma de viure i descobrir la ciutat.

NN hotels inclou, també, l'emblemàtic Hotel 1898, situat en la Rambla, en el qual fos l'edifici de Companyia General de Tabacs de Filipines. L'H1898 disposa de suites amb jardí i piscina privada, a més de comptar amb La Isabela, una de les terrasses més sol·licitades pel seu ambient exclusiu, privilegiada ubicació i vistes 360 graus.
 

 


Del classicisme a la modernitat

El B-Hotel és ideal per visitar Barcelona, a quinze minuts de l'aeroport El Prat i a menys de deu minuts de plaça Catalunya, les platges de Barcelona o Montjuïc. La seva perfecta localització en plaça Espanya i la seva proximitat a la Fira de Barcelona fan del B-Hotel, també, un lloc ideal per a les cites de treball en fires i convencions. Compte, d'altra banda, amb una terrassa situada en la vuitena planta, recentment renovada, en la qual el cel es fon amb el skyline de la ciutat.

L'Hotel Gran Via ocupa un palau construït en 1870 i totalment renovat en 2013. Compta amb una àmplia i acollidora terrassa amb un ambient distès. Està estratègicament situat en el cor de la ciutat, al costat de la plaça Catalunya i al passeig de Gràcia.

L'Hotel Jazz està situat en ple centre de Barcelona. Compta amb una magnífica piscina exterior i una gran terrassa, que li converteixen en un espai únic i irrepetible per relaxar-se.

L'Hotel U232 compta amb una ubicació privilegiada a la zona comercial i de negocis de la plaça Francesc Macià, al costat de la Diagonal. L'hotel presenta un interiorisme acuradament definit que combina elements clàssics amb mobiliari d'avantguarda.

L'Hotel Soho situat a l'àrea més cosmopolita de Barcelona, compta amb una piscina a la terrassa amb increïbles vistes panoràmiques de la ciutat, a més d'un Mitjana Center.

Tres opcions més

L'Hotel Universal, situat a tan sols a cinc minuts de la Rambla, al barri del Poble Sec, disposa d'un gran nombre d'habitacions, i, en la desena planta, ofereix una piscina amb dues terrasses amb vista panoràmiques.

L'Hotel Europark es troba prop del passeig de Gràcia i de l'avinguda Diagonal, ben comunicat i amb múltiples opcions de transport públic per moure's per la ciutat. Destaquen els nous serveis exclusius de l'hotel: la piscina i el solàrium situats en la terrassa.

L'Hotel Paral·lel ofereix als seus clients la comoditat d'unes instal·lacions pensades tant per qui viatja per negocis com para qui ho fa per plaure.



En definitiva: nou hotels per a tot tipus d'hostes, situats als millors espais de Barcelona. Els coneixes? A quines esperes, doncs?

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.